AKCIJA!! TRUBAČI CENE sa 50% popusta do kraja maja meseca i na poziv trubačkog orkestra 062 300 605

AKCIJA!! TRUBAČI CENE sa 50% popusta do kraja maja meseca i na poziv trubačkog orkestra 062 300 605

AKCIJA!! TRUBAČI CENE sa 50% popusta do kraja maja meseca i na poziv trubačkog orkestra 062 300 605

Trubaci Pozarevac - trubaci za svadbe

Trubački orkestar koji svira u vašem gradu. Trubaci Pozarevac.

trubaci pozarevac

Tražite vrhunski trubački performans po pristupačnim cenama?

Nudimo:

Polusatni nastup: 50
Sat vremena svirke: 100
Dva sata neprekidne zabave: 150
A tu je i naša posebna ponuda: tri sata muzike: samo 200

Ne propustite priliku za nezaboravnu atmosferu na vašem događaju! Kontaktirajte nas odmah i rezervišite trubače!

trubaci nova godina, trubaci za docek nove godine, trubaci docek nove beograd

Trubaci za svadbe

Trubaci za sva veselja

Trubaci Beograd

Trubaci cene

Trubaci Srbija

od 50/30min, 200/3sata

Trubaci BIH 300-1000

Trubaci Hrvatska 300-1000

Trubaci Slovenija 300-1000

Pozovite i rezervišite

062 300605

Trubači Beograd za nezaboravne svadbe: povoljne cene i energični nastupi

Tražite vrhunske trubače za svoju svadbu u Beogradu? Naš orkestar nudi nezaboravne nastupe po povoljnim cenama. Uz nas, vaša svadba će biti ispunjena energijom i autentičnom muzikom koja će oduševiti vas i vaše goste.trubaci

TRUBACI BUDVA

Svadba Mart
trubaci

TRUBACI PODGORICA

Svadba Mart
trubaci

TRUBACI NIŠ

Svadba Mart
trubaci

TRUBACI NOVI SAD

Svadba Februar
trubaci

TRUBACI PODGORICA

Svadba Februar
trubaci

TRUBACI BEOGRAD

Svadba Februar
trubaci

TRUBACI STOPANJA

Pečenijada Septembar
trubaci

TRUBACI SRBIJA

Romske Trube Avgust
trubaci

TRUBACI GUČA

Guča Avgust

Trubaci Beograd - trubaci za svadbe

Trubački orkestar sa dugogodišnjim iskustvom

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

Odrastao je u mestu Stubal gde i danas živi.

Još kao dečak od 10 godina, Dejan je pokazao interesovanje za trubu i ubrzo je počeo da je svira.

Trubu je prvo učio od svog pradede Miće, a kasnije je ulogu glavnog učitelja preuzeo otac Novica, jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih trubača u Srbiji.

Poznati trubači iz Beograda, trubački orkestar Dejana Ilića, daleko su poznati po fenomenalnim nastupima na kojima su svadbene proslave dovele do vrhunca, a goste do zadovoljstva.

Mi smo najpoželjniji trubači u Beogradu.

U Beogradu se prave ekstra zabave i proslave na kojima mi, sa našim trubama, učestvujemo.

Orkestar je učestvovao na mnogobrojnim takmičenjima i manifestacijama raznih tematskih sadržaja. Između ostalog, orkestar je tokom jula meseca 2006. godine boravio u Poljskoj, gde je svojim muziciranjem uveličao tamošnji Romski svetski festival, takođe je orkestar svirao i na ostalim brojnim koncertima u Evropi.

Pored toga, poznato je gostovanje orkestra u raznim TV emisijama i serijama (Jutarnji program, Žikina šarenica, Stižu dolari, Bela Lađa, Jedna pesma – Jedna želja itd).

Orkestar Dejana Ilića (popularni trubači Beograd) je tokom 2007. godine izdao prvi album prvenac pod nazivom Duša Trube, u izdanju PGP RTS-a, 2009. Drugi CD pod nazivom Vesele Trube, izdat je takođe u izdanju PGP-RTS-a 2013. Početkom avgusta Dejan Ilić je izdao treći album Balkanske Trube u izdanju Siti rekordsa.

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

Trubački orkestar Aleksandra Ilića

Svadba nije bez pesme i muzike, pozovite nas: 062 300 605 (viber)

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

Odlično sviramo sve vrste pesama od starih izvornih pa do najnovijih hitova.

Naš orkestar svira i stranu jazz, pop i rok muziku, tako da će gosti na vašem veselju uživati i radovati se uz profesionalne trubače za svadbe, veselja

Aleksandar Ilić osvojio je prvu nagradu Prva Truba u kategoriju mladih na takmicenju ,,Oj Moravo ” u Vladicinom Hanu 2018. godine.

2019. godine osvaja drugo mesto na saboru u Guči u konkurenciji mladih izvodjača.

Prva Truba na takmičenju u Surdulici ,,Vlasinslo Leto " 2021. godine u konkurenciji omladinaca gde je obezbedio sebi direktan plasman na sabor u Guči 2021.

Najbolji trubač omladinac na 60. Dragačevskom saboru trubača u Guči 2021.

Za vrhunske proslave

Budite sigurni da smo pravi profesionalci i da ćemo učiniti sve da se vi i vaši najdraži nezaboravno provedete - pozovite: 062 300 605

Trubaci za svadbe

Čarolija trubača za svadbe u Beogradu: Zvuci ljubavi i radosti

Venčanja su posebni trenuci u životu, ispunjeni ljubavlju, srećom i neizmernom radosti. Da dodate magiju vašem velikom danu, nema ništa bolje od svadbenih trubača. Trubači za svadbe u Beogradu predstavljaju neizostavni deo srpske tradicije i kulture, donoseći autentičnu muziku, radost i emocije u svako venčanje. U ovom članku ćemo istražiti važnost trubača za venčanja i kako oni čine vaše venčanje nezaboravnim.

Trubači za svadbe: Zvučna tapiserija ljubavi

Kada su svadbeni trubači u pitanju, ne možemo dovoljno naglasiti njihovu ulogu u stvaranju atmosfere ljubavi i veselja na svadbenom slavlju. Njihove trube donose zvuke prošlih vekova, prepliću se sa modernim notama, stvarajući posebnu muzičku čaroliju koja odjekuje u srcima mladenaca i gostiju.

Muzika koju sviraju trubači tokom svadbenog slavlja ima duboko ukorenjen značaj. Prati različite faze svadbenog obreda, od dolaska mladenaca do venčanja, do veselja koje traje duboko u noć. Ovaj muzički repertoar ima sposobnost da prenese različite emocije, od radosti i sreće tokom prvog plesa, do tuge i nostalgije prilikom ispraćaja. Trubači za svadbe su svojevrsni vodiči kroz sve ove trenutke.

trubaci beograd, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

trubaci beograd, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

Trubači za svadbe u Beogradu: elegancija i tradicija

Beograd, kao glavni grad Srbije, svake godine je domaćin brojnih venčanja. Trubači za svadbe u Beogradu su posebno cenjeni zbog svoje duboko ukorenjene tradicije i veštine. Na svako venčanje unose autentični duh srpske kulture. Zvuci trubača u Beogradu odražavaju dušu grada, pružajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Ovi trubači nisu samo vešti izvođači, već i čuvari tradicije koja se prenosi s generacije na generaciju. Njihova muzika priča priču o ljudima i njihovoj istoriji, čineći svadbeno slavlje duboko ukorenjenim u srpskoj kulturi.

Trubači za svadbe nisu samo muzičari; oni su nosioci emocija, priča i tradicije. Njihovo prisustvo na venčanju dodaje neopisivu vrednost i magiju svakom trenutku. Posebno trubači za svadbe u Beogradu unose autentičnu srpsku tradiciju i dušu u vaše venčanje.

Ako tražite način da vaše venčanje učinite nezaboravnim, razmislite o uključivanju venčanog trubača. Njihova muzika će stvoriti zvučnu pozadinu ljubavi i radosti koja će se dugo pamtiti. Trubači za svadbe u Beogradu svojom elegancijom i tradicijom čine ovaj grad još posebnijim mestom za slavlje ljubavi.

Par saveta za odabir pravog prostora za svadbu

Nasmejani i raspoloženi gosti tokom cele proslave naš je najveći uspeh i dokaz da idemo u pravom smeru

Birajte salu koja je prostrana i izdržljiva. Najbolja sala za venčanje je ona koja je toliko prostrana da će za sve goste biti mesta i da neće dolaziti do nepotrebnog guranja, ili nemogućnosti cirkulisanja svežeg vazduha. Takođe, u jednoj kvalitetnoj i ozbiljnoj sali za venčanja treba da budu postavljeni i podovi visoke izdržljivosti. Razlog je jednostavan – 80% vremena na svadbama gosti provode igrajući na podijumu. Dajte prednost klimatizovanom prostoru. Niko ne želi da sedi u zagušljvoj sali koju deli sa bar još 100 ljudi, ili da se do iznemoglosti hladi lepezama ili salvetama. Od velike je važnosti da vašim gostima omogućite prijatnu atmosferu u prostoru koji će se kostantno rashlađivati. Odaberite oblik stolova i pazite na raspored sedenja. Oblik stolova je i velika stavka u izgledu enterijera, pa se pri tom odairu možete služiti i varijantom koja je vama privlačnija. Praktičnije rešenje bi verovatno bili okrugli stolovi, jer će gostima biti lakše da ustaju onda kada oni žele, a da pritom ne moraju nikoga da pomeraju. Sa druge strane, kada su u opticaju stolovi na duž, onda je vrlo verovatno da će više ljudi moći da sedne a i oni su odličan izbor kada su velike svadbe u pitanju. Prilikom pravljenja rasporeda sedenja, vodite računa o tome ko se s kim najbolje slaže, a ukoliko ćete za jedan sto staviti goste koji se uglavnom ne poznaju, probajte da ih uklopite po njihovim karakterima ili zanimanjima. Dekorišite salu po svom ukusu. Dekoracija sale za svadbu je kao “šlag na torti”, koja čini da vaš bračni život počne romantično i slatko.

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

Obratite pažnju na mesto za muziku i podijum za igru. Jednom kada odaberete muzičare koji će vas uveseljavati na svadbi, morate se pozabaviti razmišljanjem o tome – kako da i njima bude udobno na vašoj proslavi. Ukoliko se i oni budu lepo provodili, vaši gosti će biti mnogo zadovoljniji. Iako njihov posao jeste da prave dobru atmosferu, ukoliko im nešto ne bude odgovaralo – to će se lako primetiti. Idealna sala za svadbu svakako ne bi trebalo da ima uzak i skučen prostor za muzičare, tako da birajte one sale gde je bina za njih bliža središnjem delu – kako bi ih svi videli. Gledajte da to bude što bliže podijumu za igru – koji treba da bude prostran, raščišćen i bez smetnji u vidu stolova. Angažovanje orkestra jedna je od glavnih stavki na planeru kada planirate venčanje. Mladenci i gosti žele lepo da se provedu, a kako drugačije napraviti dobru atmosferu, nego uz trubače?! Dolazak trubača na svadbu propraćen je iznenadnim i eksplozivnim zvukom, koji retko koga ostavlja ravnodušnim. Verovatno ste već prisustvovali takvom slavlju – ustajanje sa stolica, pevanje u sav glas, igranje, ogromna sreća ljudi i to sve za vreme trajanja zvuka trube. Potrebno je da je ekipa koja to radi profesionalna, važno je da dobar servis, a odličan odnos cene i kvaliteta podrazumeva da je sastav koji mladenci dobijaju u meniju adekvatan ceni koju plaćaju za njega. Dobra komunikacija podrazumeva da se pravovremeno dobijaju svi odgovori i još važnije od toga je da je epilog celog događaja bude srećan, odnosno do kraja urađen na način koji je na početku i dogovoren, i da je ispoštovano sve što se od početka nalazi u ponudi. Želimo vam sreću u traženju sale i daljem, zajedničkom životu. Tu smo da vam pomognemo u svemu.

Odlike profesionalnog trubačkog orkestra

Neverovatna harmonija i odlična muzika: karakteristike profesionalnog trubačkog orkestra

Profesionalni trubački orkestri predstavljaju jedan od najfascinantnijih i najpamtljivijih muzičkih ansambala na svetu. Njihova izuzetna muzikalnost, virtuoznost i jedinstvena sposobnost da kreiraju nezaboravne trenutke čine ih ključnim delom mnogih kulturnih događaja i svečanosti širom sveta.

Majstorstvo izvođenja: Profesionalni trubački orkestri se odlikuju vrhunskim sviračkim majstorstvom. Trubači su obučeni i iskusni muzičari koji su godinama uvežbavali i usavršavali svoje veštine. Njihova sposobnost da precizno i emocionalno izvode zahtevne kompozicije često ostavljaju publiku bez daha.

Bogat repertoar: Od tradicionalnih balkanskih melodija do savremenih aranžmana, profesionalni trubački orkestri imaju širok repertoar muzike koji može da zadovolji različite ukuse. Njihova sposobnost da se prilagode različitim žanrovima i kreiraju jedinstvene interpretacije pesama čini ih veoma raznovrsnim.

Energija i strast: Duvački orkestri su poznati po svom energičnom nastupu i strasti prema muzici. Njihova svirka je zarazna, a publika često pleše i navija. Ova pozitivna atmosfera ih čini omiljenim izvođačima na raznim događajima poput venčanja, festivala i koncerata.

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

Savršeno ujedinjeni zvuk: Orkestri trubača su majstori harmonije. Trube, tromboni, tube i drugi instrumenti savršeno se kombinuju da bi stvorili dubok, bogat zvuk koji je prepoznatljiv i nezamenljiv. Ova harmonija je ključna za njihov izvanredan učinak.

Nasleđe i kultura: Trubački orkestri igraju važnu ulogu u očuvanju kulturnog nasleđa Balkana. Njihova muzika često prenosi tradicionalne priče i vrednosti. Pored toga, trubački orkestri su takođe prisutni na mnogim svetskim muzičkim scenama, doprinoseći međunarodnom raznolikom muzičkom pejzažu.

Savršenstvo u detaljima: Profesionalni duvački orkestri posvećuju posebnu pažnju detaljima, uključujući interpretaciju, aranžmane i prisustvo na sceni. To ih čini izuzetnim izvođačima na svakom događaju i obezbeđuje visok nivo kvaliteta.

U zaključku, profesionalni duvački orkestar pravi su dragulji muzičke scene. Njihova virtuoznost, strast za muzikom i sposobnost da stvore nezaboravne trenutke čine ih neophodnim gostima na svakoj proslavi. Bez obzira da li uživate u tradicionalnoj balkanskoj muzici ili želite da osetite energiju njihovih nastupa, trubački orkestri će vas oduševiti svojim izuzetnim talentom.

Trubaci u seriji Igra sudbine

Naš orkestar

trubaci nis, trubaci jagodina, trubaci novi sad, trubaci za svadbe, trubaci, trubaci povoljna cena, trubaci kontakt

Orkestar Dejana Ilića je bio nezaboravan deo serije "Igra sudbine" tokom 2020. godine, u drugoj sezoni, održanoj u Beogradu.

Reditelj serije Marko Jovičić je s posebnom pažnjom odabrao naš trubački orkestar, znajući da će naša autentična muzika dodati poseban sjaj scenama venčanja.

U seriji, naš orkestar je svojom muzikom oživeo atmosferu venčanja, donoseći duh tradicionalne srpske svadbe u srce Beograda. Pronašavši Jamezdina, jednog od ključnih likova serije, naš orkestar je doprineo da se glavni glumci proslave uz zvuke trube na jednom od najvažnijih događaja u seriji.

To iskustvo je bilo ne samo značajno za nas kao trubački orkestar već i za grad Beograd, koji je postao pozornica za prikazivanje bogate kulturne baštine i tradicije svadbi u Srbiji.

Trubači - kontakt

Pozovite i rezervišite trubače za svadbe, trubače za slavlja, pitajte za cenu, trubače za celu Srbiju, trubači Beograd, trubači Novi Sad, trubači Inđija, trubači Čačak, trubači Smederevo, trubači Svilajnac, trubači Kruševac, trubači Kraljevo, trubači Jagodina, trubači Niš, trubači Pančevo, trubači Požarevac, trubači Vranje, trubači za Hrvatsku, trubači Zagreb, trubači za Sloveniju, trubači Ljubljana, trubači za Republiku Srpsku, trubači Banja Luka, trubači Bijeljina, Kraljevski Oskar - Oskar Popularnosti, Novosti.

381 62 300 605


381 63 314 700


trubacisrbije@gmail.com


Copyrights © 2021-2024. Powered by Grebyco. All rights reserved.
Statistika posećenosti veb-sajta
10 Trenutno, 17 Danas, 50 Juče, 194 U toku nedelje, 722 U toku meseca, 8037 U toku godine, 65048 Ukupno
Rekord: 558 (15.11.2021)