Trubaci Novi Sad

Trubaci Novi Sad, dolaze na vaš poziv da ulepšaju vaša svadbena veselja, rodjendane proslave, koncerte.
Dostupni smo  svih sedam dana u nedelji, dovoljno je samo da nas pozovete.
Nezaobilazni deo dobre atmosfere je nastup trubača zadužen za stvaranje veselog okruženja fantastične atmosfere i fenomenalnog provoda.

Trubaci Novi Sad najbolji trubački orkestar koji možete čuti u Novom Sadu .

Profesionalni orkestar dolazi u Novi Sad na vaše svadbe po rezervaciji.

Trubaci Novi Sad za sve vas koji živite u Novom Sadu, naše je zadovoljstvo da učinimo vase slavlje nezaboravnim.

Ni jedna svadba u Srbiji  ne može se zamisliti bez trubača.
A isto tako i u Novom Sadu. Poslednjih desetak godina , trubaci su postali pravi skpektakl i prava ispiracija na svadbama , rodjendanima i ostalim proslavama u Srbiji.

Trubacki orkestar Dejana Ilica 062/300 605  svira na svadbama u svim delovima Srbije .
Trubaci Novi Sad 062/300 605 dolaze na poziv mladenaca. Sviraju najcesce u pauzi drugog orkestra ali dolaze i na kucnu adresu na skup svatova i kupovinu mlade.
Trubaci dolaze i u restoran na zahtev mladenaca u vreme mladenacke torte .
Trubaci naprave veselu atmosferu i svi se lepo provesele uz trubace.

trubaci novi sad

Orkestar Dejana Ilića jedan je od najafirmisanijih u Srbiji. Orkestar postoji više od 20 godina i poseduje zavidno izvođačko iskustvo, stečeno mnogobrojnim koncertnim aktivnostima po zemlji i inostranstvu.

Trubači Dejana Ilića su učestvovali na koncertima, festivalima i manifestacijama širom Evrope (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Italija, Francuska, Poljska, Nemačka, Norveška itd.). Ovaj orkestar, koji inače broji 10 članova, izdao je već treći studijski album, a poslednji je objavila Izdavačka kuća“ City Records“, dok su prethodna dva objavljena za „PGP RTS“.

trubaci novi sad

Obogatićemo Vašu proslavu i veselje kvalitetnom muzikom širokog repertoara. Na nastupe dolazimo prigodno uniformisani, a po potrebi može i u narodnoj nošnji. Orkestar Dejana ILICA broji 8 clanova ,a po potrebi moze i u vecem broju uz dodato pojacanje na zahtev klijenata.