Trubači Jagodina 062/300 605 – Trubaci Dejana Ilica

Trubaci Pozarevac 062/300 605
06/09/2017
Trubači Paraćin 062/300 605
06/09/2017

Trubaci Jagodina

Trubaci Jagodina 062/300 605

Poslednjih par godina su popularni trubači. Mladenci ne mogu da zamisle svadbu, rođendan ili bilo koje drugo slavlje bez trubača.
Trubači Jagodina su redovni gosti na raznim svadbama u gradu.Trubački orkestar najčešće svira kao iznenađene večeri i ulaze na pola sat ili 45 minuta u zavisnisti od zahteva klijenata.
Trubači Dejana Ilića vec duže vremena sviraju na raznim svadbama , proslavama rodjendanima itd.

Trubači Jagodina dolaze u Restoran u dogovor sa mladencama koji su naručili orkestar.Trubači se mogu čuti i na splavovima , sve vise zainteresovanih mladih ljudi vole da slušaju trube na svojim slavljima ili da kao poklon časte nastup trubačkim orkestrom.

Trubaci Jagodina 062/300 605 orkestar,,Dejana Ilića

Najbolji trubaci su iz Srbije. Srbija je zemlja vrsnih trubača. Svake godine se u Guči (u Dragačevskom okrugu, u centralnoj Srbiji) održava najveći festival trubača na svetu, i tu se okupljaju poklonici ovog instrumenta sa svih meridijana. Guča je, baš kao i srpski trubači, postala prepoznatljiv srpski brend.

Trubaci Jagodina orkestar Dejana Ilića jedan je od najafirmisanijih u Srbiji. Orkestar postoji više od 20 godina i poseduje zavidno izvođačko iskustvo, stečeno mnogobrojnim koncertnim aktivnostima po zemlji i inostranstvu. Trubači Dejana Ilića su učestvovali na koncertima, festivalima i manifestacijama širom Evrope (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Italija, Francuska, Poljska, Nemačka, Norveška itd.). Trubacki orkestar Dejana Ilica, koji inače broji 10 članova, izdao je već treći studijski album, a poslednji je objavila Izdavačka kuća“ City Records“, dok su prethodna dva objavljena za „PGP RTS“.

Obogatićemo Vašu proslavu i veselje kvalitetnom muzikom širokog repertoara. Na nastupe dolazimo prigodno uniformisani, a po potrebi može i u narodnoj nošnji. Orkestar Dejana ILICA broji 8 clanova ,a po potrebi moze i u vecem broju uz dodato pojacanje na zahtev klijenata.

Sve informacije u vezi sa trenutnim aktivnostima orkestra možete dobiti putem e-mail(a) trubacisrbije@gmail.com. 

Profesionalni trubači, trubački orkestri. Najbolji trubački orkestri su iz Srbije. Sviramo na vašim svadbama, proslavima, rođendima i ostalim slavljima. Repretoar pesama je raznovrstan od izvornih tradicionalnih, etno, novokomponovanih pa do džeza.

Sviramo na koncertima širom Evrope. Svadbe najčešće sviramo kao orkestar iznenađenja u pauzama prvog orkestra. Posedujemo ogromno iskustvo stečeno dugogodišnjim radom trubača u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Švedskoj, Norveskoj i svim gradovima Srbije, Vojvodine, Crne Gore, Republici Srpskoj izlazeći u susret mnogobrojnim zahtevima klijenata.

Svi članovi orkestra su člonovi udruženja muzičara tako da možemo doći na koncerte u Evropi i svetu. Česti smo gosti u gradovima: Novi Sad, Beograd, Jagodina, Niš, Bor, Negotin, Požarevac, Obrenovac, Pančevo, Vršac, Valjevo, Ruma, Šabac, Loznica, Subotica, Bačka Topola, Kikinda, Bečej, Kladovo, Sombor, Apatin, Kula, Bačka Palanka, Vrbas, Senta, Ada, Inđija. . . 

Trubaci Jagodina, sviraju na vašim slavljima profesionalno. Naš orkestar možete i vi angažovati za Vaša venčanja, svadbe, proslave rođendana, krštenja, godišnjice, mature i sva ostala slavlja. Radi rezervacije termina poželjno je orkestar nazvati što ranije na brojeve 062/ 300 605 ili nas kontaktirati mailom preko kontakt strane.

Trubaci Jagodina 062/300 605 orkestar,,Dejana Ilića

trubaci jagodina